LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 20/10/2012

Pere Tomàs debutarà amb el Fiatc Joventut a Vitòria

L'aler mallorquí ha tornat al conjunt verd-i-negre i Salva Maldonado el podria fer jugar aquest matí (12:15h, Esport3) després de més d'un mes entrenant amb l'equip

Ara
1 min
Pere Tomàs, aler del Fiatc Joventut

BarcelonaEl Fiatc Joventut visita aquest diumenge el Fernando Buesa Arena de Vitòria amb una novetat molt esperada per part de l'afició: Pere Tomàs. El capità de la Penya ha signat aquesta setmana la renovació amb el club verd-i-negre per una temporada i debutarà a les ordres de Salva Maldonado contra el Caja Laboral.

Tomàs, que es va perdre gran part de la temporada passada per una greu lesió al genoll, està totalment recuperat i tan sols necessita minuts per recuperar el ritme.

La Penya arriba al partit contra els homes de Dusko Ivanovic en una bona dinàmica. Les dues victòries aconseguides en els tres primers partits són un bon coixí per als catalans, que són un equip pràcticament nou respecte al de la temporada passada i no tenen urgències per sumar triomfs.

El Caja Laboral, per la seva banda, ha començat la Lliga amb el mateix balanç del Joventut (2-1), però a l'Eurolliga els vitorians s'han complicat la vida amb dues derrotes en els dos primers partits. L'última aquest divendres al Buesa Arena davant el Zalgiris Kaunas de Joan Plaza (71-77). Aquest fet, unit al cansament, pot beneficiar la Penya.

stats