LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 29/09/2012

Quezada i Oliver s'exhibeixen en el primer triomf del Fiatc Joventut contra el Lagun Aro (89-73)

El joc exterior del conjunt de Salva Maldonado ha marcat les diferències. Quezada, amb 27 punts, i Oliver, amb 15 punts i vuit assistències, els millors del partit

D.r. Jover
Albert Oliver entra a cistella

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha superat aquest dissabte el Lagun Aro GBC per un clar 89-73 i ha sumat el primer triomf de la temporada deixant molt bones sensacions i agradant als gairebé 4.000 espectadors que s'han aplegat al Palau Municipal.

Hi ha hagut dos homes, però, que han sigut clau en el triomf del conjunt verd-i-negre. El dominicà Manny Quezada, amb 27 punts i 31 de valoració, ha sigut decisiu en la victòria dels de Salva Maldonado. Quezada, que ha debutat aquest dissabte a la Lliga Endesa, no ha notat el canvi de categoria (de LEB Or a ACB) i s'ha exhibit juntament amb el veterà Albert Oliver. El base de Terrassa ha anotat 15 punts i ha repartit vuit assistències.

La Penya, que ha anat de menys a més, ha obtingut el control del partit ja en el primer període i no ha deixat escapar el partit. Del 18-17 dels primers deu minuts s'ha arribat al 40-35 del descans. Ha sigut en el tercer quart quan el Joventut ha agafat 14 punts de marge (51-37) amb una esmaixada de Gaffney. El jove Ventura, amb un triple al darrer segon, ha anotat el 62-53 amb què s'ha arribat al final del tercer quart.

En els últims deu minuts els verd-i-negres han vist com el Lagun Aro ha remuntat i s'ha situat a nou punts (74-65). Però de nou la Penya ha reaccionat i Oliver i Quezada han sentenciat el partit fins a situar el 89-73.