Reial Madrid
Esports Bàsquet 22/02/2012

Florentino Pérez: "Al Madrid no acceptem que hi hagi desafiaments impossibles"

El president del Reial Madrid ha ofert la Copa del rei de bàsquet a l'ajuntament de Madrid on ha recordat que "portem el nom de Madrid a tot el món"

Ara
1 min
Florentino Pérez ofereix la Copa del Rei de bàsquet a l'alcaldessa de Madrid Ana Botella.

BarcelonaEl president del Reial Madrid ha aprofitat la conquesta de la Copa del Rei de bàsquet per a tornar a ressaltar els valors del club: "Aquest equip ens ha reconciliat amb la història del bàsquet, són fidels als principis del madridisme i no accepten que hi hagi desafiaments impossibles ", ha afirmat Florentino Pérez durant la celebració del títol.

A la recepció oficial als campions de Copa a l'Ajuntament de Madrid, on el capità Felipe Reyes ha ofert el trofeu, Florentino ha destacat l'esforç dels jugadors i ha augurat un gran futur per a la secció: "Aquest és un equip ple de talent, il·lusió i joventut que ha aconseguit el títol de Copa demostrant un caràcter de ferro i amb un home de la casa al capdavant, Pablo Laso, a qui vull donar les gràcies".

"Els nostres aficionats s'ho mereixien. La seva fe i entrega a l'equip ha estat un exemple. Aquesta victòria ha de ser un nou impuls. No hem arribat fins aquí per guanyar només aquest títol, hem de seguir creixent i millorant. Aquesta Copa ens ha de donar assossec per seguir treballant en el rumb adequat, hem de millorar i perfeccionar".

Florentino Pérez ha tancat el seu discurs recordant l'estreta relació que uneix al club amb la ciutat: "Portem el nom de Madrid per tot el món i, alcaldessa (dirigint-se a Ana Botella), no us anem a defraudar per consolidar aquest vincle que existeix entre el Reial Madrid i la nostra ciutat".

stats