ACB
Esports Bàsquet 06/03/2011

El Regal Barça no pot sumar el seu 22è triomf consecutiu a Fuenlabrada (69-66)

Des que el Regal Barça va perdre a la pista del Lietuvos Rytas (16 de desembre), l'equip de Xavi Pascual havia encadenat 21 victòries consecutives; 11 a la Lliga ACB, 7 a l'Eurolliga i 3 a la Copa

Salva Guardia i Boniface Ndong.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Des que el Regal Barça va perdre a la pista del Lietuvos Rytas (16 de desembre), l'equip de Xavi Pascual havia encadenat 21 victòries consecutives; 11 a la Lliga ACB, 7 a l'Eurolliga i 3 a la Copa del Rei. Aquest migdia, en canvi, ha perdut a la pista del Fuenlabrada (69-66).

Xavi Pascual ha apostat per un atípic cinc inicial format per Ricky Rubio, Joan Carles Navarro, Roger Grimau, Terence Morris i Boniface Ndong. Als jugadors del Regal Barça els ha costat agafar el ritme d'un partit que ha estat dominat per Gustavo Ayón en els primers minuts. L'aler-pivot mexicà ha anotat 14 dels primers 18 punts del seu equip, que ha arribat al final del primer quart guanyant per 25-18.

El Regal Barça no ha millorat les sensacions en el segon quart i ha arribat al descans amb un estrepitós percentatge des de la línia de tres punts (2/14). La seva defensa tampoc ha estat al nivell habitual. El ritme ha correspost al conjunt local, que ha marxat al vestidor amb una renda de deu punts (40-30).

Víctor Sada ha ensenyat el camí als seus companys, s'ha aplicat en defensa, però la seva quarta falta personal l'ha enviat a la banqueta. El Regal Barça també ha millorat l'encert en el tir exterior i això li ha permès situar-se a dos punts (48-46), fet que ha obligat Salva Maldonado a demanar un temps mort que li ha anat molt bé al Fuenlabrada. Al final del tercer quart, 60-51.

Al partit hi ha assistit el General Manager de Los Angeles Lakers, Mitch Kupchak, el director d'observadors, Adam Filippi, i el seu assistent Ronnie Lester.