NBA
Esports Bàsquet 14/12/2014

Mike Conley salva els Grizzlies de Marc Gasol amb un triple a l'últim segon (115-120)

Els de Memphis guanyen els 76ers a la pròrroga, després d'una gran remuntada en l'últim quart

Marc Gasol intenta encistellar davant dos defensors dels 76ers / BILL STREICHER

BarcelonaA l'últim segon, amb un llançament en una suspensió poc acadèmica, i amb dos rivals davant, Mike Conley ha salvat els Grizzlies de la derrota a Philadelphia. El base dels de Memphis ha igualat el marcador en l'última jugada, amb un triple salvador que ha permès empatar el partit a 107, i posteriorment, a la pròrroga, els Grizzlies han certificat la victòria a la pista dels 76ers (115-120). Els visitants han fonamentat el triomf en un gran últim quart, en el qual han remuntat un 95 a 77 quan faltaven només set minuts i mig.

Conley ha anotat 36 punts, Zach Randolph —a la pintura— ha aportat 24 punts i 11 rebots, i Marc Gasol 18 punts i 9 rebots. Courtney Lee també ha destacat en la faceta ofensiva amb 19 punts. Els Grizzlies porten dinou victòries i quatre derrotes, un registre que els converteix en el segon millor equip de tota la NBA. El pròxim partit, precisament, contra els Golden State, la millor franquícia de tota la competició.