NBA

Els germans Gasol, protagonistes en els triomfs dels Grizzlies i dels Bulls

Marc Gasol ha fet un doble-doble en la victòria dels Grizzlies contra els Hawks (94-88) mentre que Pau Gasol ha anotat la cistella decisiva per certificar la victòria dels Bulls contra els Orlando Magic (97-98)

Els germans Gasol han estat protagonistes en els triomfs dels Grizzlies i dels Bulls, aquesta matinada a la NBA. Mentre que Marc Gasol ha fet un doble-doble en la victòria del conjunt de Memphis contra els Hawks (94-88), Pau Gasol ha anotat la cistella decisiva per certificar la victòria de l'equip de Chicago contra els Orlando Magic (97-98).

Marc Gasol, acompanyat del base Mike Conley, han estat els artífex del triomf dels Grizzlies, que es mantenen líders de conferència a la lliga nord-americana de bàsquet. Conley ha fet 21 punts i el mitjà dels Gasol l'ha complementat amb 16 punts i 10 rebots en els 36 minuts que ha disputat. Unes estadístiques a les que cal afegir-hi tres assistències i dos taps

De la seva banda, Pau Gasol segueix en línia ascendent amb els Bulls. L'aler-pivot de Sant Boi ha anotat una cistella decisiva a falta de 9,4 segons per acabar el partit. A banda d'això, el seu concurs ha estat clau, aconseguint el seu 33è doble-doble de la temporada i el 12è consecutiu: 25 punts i 15 rebots en els 37 minuts que ha estat sobre la pista. A més a més ha donat quatre assistències, ha recuperat una pilota i ha fet un tap.