ACB
Esports Bàsquet 29/03/2011

Gent de la Penya presentarà aquest dimecres el seu manifest a Badalona

Un grup creat al voltant del DKV Joventut per mobilitzar la seva massa social farà públic el seu manifest el dia en què se celebren els 81 anys de la fundació del club

àlex Gozalbo
1 min
Pavelló Olímpic de Badalona.

BadalonaGent de la Penya, un grup creat al voltant del DKV Joventut, presentarà el seu manifest aquest dimecres, dia en què se celebren els 81 anys de la fundació del club. Ho farà en un acte públic, obert a tothom, que tindrà lloc a les 20 hores a la discoteca Titus Carpa de Badalona. L’objectiu és mobilitzar la massa social.

Marc Farrarons i David Jané, dos dels 14 membres d'aquesta agrupació, han començat un procés per fer més visible el treball que estan fent des de fa tres anys en què analitzen tant el model de la Penya com el dels altres clubs de la Lliga ACB.

La seva conclusió és clara: “aquest model actual no és viable”. De fet, Jordi Villacampa, president del DKV Joventut, ja ho va reconèixer en una entrevista publicada al diari ARA al mes de desembre. La intenció de Gent de la Penya és proposar un model de club diferent.

Gent de la Penya seguirà treballant en les properes setmanes per tal de sumar esforços i aglutinar totes les propostes útils i constructives que es generen al voltant del DKV Joventut, un club que es troba en situació de concurs de creditors i que fins al maig no se sabrà en quina situació queda.

Gent de la Penya ja té web oficial.

stats