Eurolliga
Esports Bàsquet 22/03/2011

'Gigantes del Basket' es pregunta "què li passa a Ricky?"

La revista analitza aquesta setmana la situació del base en un article en què Aíto García Reneses, Sito Alonso, Xavi Pascual i Sergio Scariolo opinen sobre el seu joc

àlex Gozalbo
1 min
Gigantes del Basket.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La revista Gigantes del Basket analitza aquesta setmana la situació de Ricky Rubio. Miguel Panadés escriu un article en què els seus quatre entrenadors com a professional, Aíto García Reneses, Sito Alonso, Xavi Pascual i Sergio Scariolo, opinen sobre el seu moment actual de joc.

“Ricky, com tots els jugadors joves, ha sofert alts i baixos en la seva progressió, el que s'anomena 'dents de serra', i de la mateixa manera que ara pot semblar haver baixat el seu nivell, tornarà a pujar-lo”, diu Aíto García Reneses.

“Ricky ens tenia acostumats a l'excel·lència i ara que es comporta com un base normal ens sembla poc. Està al millor equip del continent i la passada temporada aquest equip, amb ell de base, va guanyar l'Eurolliga”, assegura Sito Alonso.

Segons Sergio Scariolo, “és curiós que el focus s'estigui centrant en el seu tir quan s'ha de recordar que Ricky ha arribat a ser qui és per altres qualitats entre les quals no hi era el seu tir. Recuperarà aquestes virtuts”.

“Entrena a un gran nivell, anota amb un percentatge extraordinari als entrenaments i a l'equip no hi ha debat. L'únic que hem de fer és ajudar-lo entre tots perquè es traslladi aquest encert als partits”, opina Xavi Pascual.

stats