ADECCO OR
Esports Bàsquet 08/05/2011

El Girona FC segueix fent història i ja és a les semifinals del 'play-off' (86-83)

El factor pista ha sorgit efecte i el Girona ha pogut superar el Socas Canàries en un final agònic. Pep Ortega (22p) i Nacho Ordin (21p) han liderat l'equip de Ricard Casas

D.r.j
Pep Ortega esmaixa, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Girona pot seguir somiant. El seu equip de bàsquet que juga a l'Adecco Or no para de superar reptes. Aquesta tarda, en un Fontajau molt més ple del que és habitual el Sant Josep ha tret el geni i la rauxa i s'ha endut un gran partit que val ser a les semifinals contra el Burgos.

El partit no ha estat gens fàcil. El conjunt de Tenerife ha controlat el partit i durant algunes fases ha arribat a anar set punts per sota, sobretot en el segon quart (40-47). Però a la represa tot ha canviat. El Girona ha sortit molt més actiu i Nacho Ordin ha tret el fusell anotant deu punts gairebé consecutius que han donat la volta al marcador (54-53 m.24). Però aleshores el partit ha entrat en una dinàmica perillosa, ja que s'ha començat un intercanvi de cops, en el qual el Girona hi ha sortit perdent (63-67 m.30).

En el darrer quart tots els jugadors del Girona ho han donat tot i això s'ha traduït en un 75-72 a falta de tres minuts per acabar. Semblava fet, però el Socas Canàries no havia dit l'última paraula i ha capgirat el marcador fins que s'ha posat quatre amunt, 75-79, després d'un parcial de 0-7. Però tres tirs lliures de Kedzo i un triple de Pep Ortega han empatat el matx a 83 a falta de menys d'un minut per acabar.

Aleshores Chagoyen s'ha jugat un triple que ha errat i quan mancaven cinc segons, després de diversos temps morts, Levi Rost ha clavat el triple de la sentència, el triple que dóna el passi a les semifinals i fa que els jugadors del Girona encara somiïn en l'ascens a la Lliga ACB.

Ara, el proper partit dels homes de Ricard Casas serà el 13 de maig a Burgos.