Bàsquet - Lliga Femenina

Glòria Estopà, nova entrenadora de l'Snatt's Femení Sant Adrià

Substituirà Fabián Téllez a la banqueta de l'equip revelació de la Lliga Femenina

L'Snatt's Femení Sant Adrià ha anunciat aquest dimarts que Glòria Estopà serà la seva entrenadora la temporada vinent, un càrrec que compaginarà amb l'equip cadet. Aquesta campanya ha format part del cos tècnic de Fabián Téllez a la banqueta de l'equip revelació de la Lliga Femenina.

El debut de l'Snatt's Femení Sant Adrià a la màxima competició ha sigut un èxit i el balanç esportiu que en fa el club és molt positiu. “Estem molt contents. La nostra previsió era situar-nos entre els tres o quatre equips que lluitarien per evitar el descens, però la primera volta tan bona que vam fer ho va canviar tot”, reconeix Dani Poza, director esportiu d’una entitat diferent de la resta.

Les claus de la bona arrencada són diverses, però des del club apunten alguns arguments sòlids. “Com que no teníem unes nòmines tan elevades com els nostres rivals, vam poder començar la pretemporada abans. A més, vam apostar per donar continuïtat al grup de jugadores que van aconseguir l’ascens i vam encertar els fitxatges que vam fer, tant pel seu rendiment a la pista com per la seva adaptació. Això ens va permetre anticipar-nos als adversaris a l’hora d’agafar una bona forma. Els bons resultats ens van permetre assegurar la permanència i disputar la Copa de la Reina, que va ser un somni per a nosaltres, que tenim el pressupost més baix de la categoria. A la segona volta les coses ens han costat més. Hem tingut lesions i els altres equips ens han fet tornar a la realitat, però el balanç global ens fa sentir molt orgullosos d’una temporada en què hem competit per sobre de les nostres expectatives”, afegeix Poza.

Més continguts de