Bàsquet
Esports Bàsquet 17/11/2012

Els Grizzlies encadenen 7 victòries consecutives i els Lakers confirmen la dinàmica positiva

Marc Gasol ha estat el millor dels de Memphis amb 24 punts, ha capturat set rebots (sis defensius), ha donat una assistència, ha recuperat una pilota i ha posat un tap

Efe
2 min
Marc Gasol posa un tap al jugador dels Knicks Carmelo Anthony

BarcelonaEl duel entre els equips líders de les respectives Conferències de l'Est i l'Oest a la NBA ha deixat els Grizzlies de Memphis com ho grans triomfadors de la jornada, en vèncer als Knicks de Nova York i quedar-se amb la millor marca de la lliga.

Altres punts d'atenció han estat l'exhibició encistelladora de Los Angeles Lakers, que ha tingut en els Suns de Phoenix el rival ideal per gaudir de la filosofia de joc del nou entrenador, Mike D'Antoni, i la millora experimentada pels Thunder d'Oklahoma City, amb un bon treball d'equip.

El pivot català Marc Gasol i l'ala-pivot Zach Randolph han estat claus perquè els Grizzlies vencessin per 105-95 als Knicks i els traguessin la condició d'equip invicte, l'únic que quedava a la lliga.

Gasol ha estat dominant en el joc interior, on la defensa dels Knicks només ha pogut parar-lo a força de personals, que han estat les que han obert el camí del setè triomf consecutiu dels Grizzlies, la millor ratxa guanyadora en el que va de temporada.

El català ha acabat el partit com a líder de l'atac dels Grizzlies a l'aportar 24 punts, la seva millor marca de la temporada, i encapçalar la llista dels quatre titulars de l'equip que han finalitzat amb dobles dígits.

Gasol ha jugat 38 minuts, el que més de l'equip, juntament amb l'aler Rudy Gay, i ha anotat 6 de 10 en tirs de camp, ha fallat un intent de triple, i ha encertat 12 de 13 tirs de personal, a més de capturar set rebots (sis defensius ), repartir una assistència, recuperar una pilota i posar un tap.

Els Grizzlies (7-1) es col·loquen com a líders solitaris a la Divisió Sud-oest i també amb la millor marca de la Conferència Oest i de la lliga.

L'escorta Kobe Bryant ha començat a divertir-se amb l'entrenador que volia i el bàsquet que li agrada, i per això ha anotat 31 punts que han ajudat els Lakers a guanyar fàcilment per 114-102 als Suns de Phoenix.

L'aler Metta World ha aportat 22 punts, inclosos cinc triples, i no han tingut rival davant uns Suns que són la versió dolenta del que ara volen convertir els Lakers sota la direcció de D'Antoni.

El pivot Dwight Howard ha aconseguit un doble-doble amb 18 punts i 12 rebots que també ha ajudat que els Lakers hagin guanyat 3 partits i n'hagin perdut només 1 des que es va fer càrrec de manera interina el veterà Bernie Bickerstaff, home de confiança de Mike Brown, a qui van acomiadar la passada setmana.

El base eslovè, de l'escola de D'Antoni, Goran Dragic també ha estat el millor dels Suns, que desconeixen el que significa la paraula defensa, en anotar 22 punts.

stats