NBA

"Guanyar l'anell amb els Bulls seria culminar un somni i un repte", Pau Gasol en 5 frases

El pivot català parla sobre les seves aspiracions per guanyar l'anell de campió amb els Bulls i de la seva marxa dels Lakers en una entrevista a EFE

Pau Gasol ha parlat aquesta matinada de dimarts, abans del partit que ha enfrontat els Bulls contra els Clippers (89-105) a l'Staples Center, en una entrevista a EFE. El pivot català, que no ha pogut jugar a causa d'una distensió al bessó esquerre, ha deixat aquestes 5 frases sobre el seu desig de proclamar-se campió amb els Bulls i de la seva marxa dels Lakers. Pau Gasol també ha reconegut l'interès dels Spurs per fitxar-lo. 

1- "Guanyar l'anell amb els Bulls suposaria una gran satisfacció, seria culminar un somni i un repte".

2- "Proclamar-me campió, a més, en una franquícia nova i amb un equip nou , p er la decisió i el procés d'agent lliure pel que vaig passar , seria una culminació brutal ".

3- "Vaig apreciar molt el desig de Kobe Bryant i les ganes que tenia de que seguíssim junts i intentéssim millorar la situació de l'equip . M ai sabrem si realment ho haguéssim pogut aconseguir , però emocionalment jo estava en un moment que havia de canviar de direcció i posar-me en una situació diferent".

4- "Els Lakers em van oferir un contracte important , però més enllà d'això , no era una qüestió de diners per a mi en aquell moment . Volia estar en una situació on pogués guanyar , on encaixés i on pogués tornar a jugar al meu millor nivell".

5- "M'hauria encantat jugar amb els Spurs i amb un entrenador que respecto al màxim , però havia d'escollir una situació i vaig creure que fitxar pels Bulls era la més favorable pel meu contracte , no només durant el primer any , sinó p els tres que puc estar".