BÀSQUET

Guanyar per acostar-se al 'play-off'

El Manresa rep l'UCAM Múrcia (17 h, Movistar+ Deportes) sense Fisher i amb el dubte de Murphy

El Baxi Manresa rep aquest diumenge l'UCAM Múrcia (17 h, Movistar+ Deportes) amb la baixa del base Corey Fisher, el dubte de l'ala-pivot Erik Murphy i la novetat de Sergi Garcia, que ha arribat aquesta setmana cedit del València Bàsquet. El conjunt català ha anat superant totes les dificultats que s'ha trobat al llarg de la temporada i, gràcies a les seves 16 victòries, ocupa la sisena posició a la Lliga Endesa.

Quan queden sis jornades perquè s'acabi la fase regular, els manresans somien amb el 'play-off'. En aquest sentit, Peñarroya ha celebrat que no depenen del resultat d'altres rivals directes. "Una cosa que tenim és que depenem absolutament de nosaltres. No mirar els altres ens ajudarà a centrar-nos en la nostra feina i, si tenim la capacitat de tirar endavant el partit de diumenge, a estar més a prop d'entrar al 'play-off'", ha comentat.

Més enllà de la classificació, el tècnic del Manresa ha recordat que l'UCAM té "una plantilla molt extensa i un equip que no està en una bona situació, cosa que accentua les seves virtuts". Sobre el conjunt murcià, Peñarroya ha destacat que es tracta d'un rival "agressiu i físic" i ha recordat que en els últims partits porta una mitjana anotadora de 94 punts. "Això parla d'un equip que té jugadors amb molta capacitat individual per fer punts", ha afegit l'entrenador.

"Nosaltres ens estem preparant, sabent que és un equip que carrega molt bé el rebot ofensiu i que té molt desequilibri en situacions d'un contra un. L'UCAM té molts jugadors que es mouen per les sensacions que tenen durant el partit. Hem d'intentar que no comenci bé el partit", ha destacat Peñarroya.