NBA
Esports Bàsquet 01/07/2011

Hi haurà locaut a la NBA

La NBA ha confirmat que a les reunions entre els representants dels jugadors i els propietaris no s'ha arribat a cap acord i que, per tant, es decreta un tancament patronal de la competició

àlex Gozalbo
1 min
Billy Hunter, a la dreta.

BarcelonaLa NBA ha confirmat a la seva pàgina web que a les reunions entre els representants dels jugadors i els propietaris no s'ha arribat a cap acord i que, per tant, es decreta un tancament patronal (locaut) de la competició. La mesura ha entrat en vigor a partir de les sis del matí (horari català).

Les tres hores de reunió entre el David Stern, comissionat de la NBA, i Billy Hunter, representant de l'associació de jugadors, no han estat suficients per evitar el tancament patronal, que deixa en suspens la celebració de la propera temporada. El problema és que no s'ha arribat a un acord en el conveni col·lectiu per a la campanya 2011-12.

No és la primera vegada que la NBA pateix un locaut. En la temporada 98-99 un altre tancament patronal va rebaixar de 82 a 50 el número de partits. Solobasket.com recorda en un article les repercussions d'aquell locaut i el nom dels jugadors de la NBA que van decidir anar a Europa.

La NBA ha creat un apartat a la seva web per solucionar els dubtes dels aficionats.

stats