Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

L'ICL Manresa estrena etapa amb canvis importants

El club tindrà nou president, nou director esportiu i nou entrenador

Ibon Navarro oferirà aquest dijous (11:30 hores) una roda de premsa al Nou Congost per acomiadar-se de l' ICL Manresa, equip que ha dirigit les últimes dues temporades. El tècnic no serà l'únic canvi del club, que també estrenarà president i director esportiu i que encara no té clar a quina competició jugarà la pròxima temporada.

Jaume Arnau va oficialitzar fa uns dies e l seu adeu com a president del Bàsquet Manresa. "Vaig prendre la decisió al mes de març. Respon a dos motius essencials. El primer és professional. Vaig obrir un centre de salut i tinc molta feina. Penso que hi he de dedicar més esforços. El segon motiu és que sento que no soc la persona més adequada per a aquest càrrec. Ser president del Bàsquet Manresa m'ha fet veure que no soc la persona més adient. Ha arribat el moment de donar pas a noves persones i noves idees", va dir.

"Esportivament han sigut dos anys molt complicats"

Jaume Arnau Expresident del Bàsquet Manresa

L'expresident va fer balanç del mandat. "Esportivament han sigut dos anys molt complicats. L'any passat ens vam salvar a l'últim segon i aquesta temporada no ha sigut possible. Ens hem centrat en aconseguir un sanejament econòmic de l'entitat perquè era la nostra obligació. Si ho aconseguim, la gent que vingui no haurà de passar pels mateixos problemes. No estem per tirar coets, però la situació econòmica és millor", va analitzar durant una roda de premsa de 20 minuts.

"Demano disculpes pels meus errors i per les expectatives que he defraudat. No marxo amb la sensació d'haver-ho fet bé. Dono les gràcies a les persones que m'han ajudat. L'actitud dels socis i dels aficionats és un dels pilars del club", va opinar Arnau, que va patir per contenir les llàgrimes.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT