NBA
Esports Bàsquet 22/06/2011

Intereconomía TV acusa Pau Gasol "d'impresentable, ignorant i covard"

José Javier Esparza acusa el jugador dels Lakers "d'impresentable, ignorant i covard" per tenir paraules de simpatia cap al moviment del 15-M

Redacció
1 min

BarcelonaPau Gasol, jugador dels Lakers, ha rebut ben fort a Intereconomía TV. José Javier Esparza l'acusa "d'impresentable, ignorant i covard" per tenir paraules de simpatia cap al moviment del 15-M.

El català va assegurar que "la situació a Espanya em preocupa. Em costa entendre com s'ha arribat a aquest punt. És una cosa que se m'escapa. No tinc tota la informació, però em dol que en un país amb aquesta qualitat de vida i amb els mitjans que tenim hi hagi una quarta part de la població activa en atur. Em xoca bastant, però espero que puguem millorar, trobar la solució i tenir un país ple de vida i alegria, on es gaudeixi de les condicions que tenim".

La resposta d'Intereconomía TV no ha trigat en arribar de la mà de José Javier Esparza: "Jo veig a aquest noi, Gasol, que és un milionari, convé recordar, que s'ha anat fora a guanyar diners, no aquí. i que tributa enllà, no aquí, elogiant als xavals del 15-M i el que em sembla senzillament és que és un impresentable, per ignorant i per confondre a l'opinió pública, i un covard, per voler sumar-se per una raó d'imatge".

stats