Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 18/02/2012

Ivika Dukan: "Xavi Rabaseda és un noi molt positiu que juga fort"

El director d'scouting internacional dels Chicago Bulls va presenciar dijous l'exhibició de l'aler del Barça Regal al Palau Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaAbans d'incorporar-se al Barça Regal, Xavi Rabaseda va passar unes setmanes de l'estiu als Estats Units, on va participar en entrenaments ('workouts') de fins a set franquícies de la NBA. Tres d'aquestes franquícies (Oklahoma City Thunder, Chicago Bulls i Los Angeles Clippers) van explicitar la seva voluntat per escollir-lo en el draft, però finalment van apostar per altres jugadors.

Dos d'aquests equips de la NBA han enviat 'scouts' a Barcelona, on Johnny Rogers (City Thunder) i Ivika Dukan (Bulls) van presenciar dijous l'exhibició de Xavi Rabaseda. "Ja vaig veure algun entrenament seu a Chicago aquest estiu i la veritat és que és un jugador que té un bon llançament. A més, és un noi molt positiu que juga fort i que té molta habilitat per posar la pilota a terra i penetrar a cistella. Té un físic gens habitual, molt explosiu", explica Dukan a l'ARA.

stats