Bàsquet
Esports Bàsquet 20/06/2013

Jasikevicius: "No hi ha victòries morals. Hem perdut la lliga i ja està"

A més, Navarro, "fotut de tot" ha lamentat "no haver pogut ajudar l'equip en el partit més important". Rabaseda, molt contundent, s'ha queixat de l'arbitratge en el decisiu partit

N.a.
1 min
Saras Jasikevicius encara Sergio Rodríguez en un moment de la final

BarcelonaEls jugadors del Barça Regal estaven abatuts després de perdre la Lliga Endesa al Palacio de los Deportes contra el Reial Madrid (79-71). Ni tan sols la capacitat de competir tot i ser inferiors servia de consol. "No hi ha victòries morals. Hem perdut la Lliga i ja està", ha sentenciat Saras Jasikevicius.

Joan Carles Navarro tenia un discurs una mica més optimista, tot i estar igualment ensopit. "Estic orgullós. L'equip ha fet un esforç increïble. Hem lluitat fins al final", ha reconegut a TV3. L'estrella blaugrana, però, confessava que està "fotut de tot". De fet, Navarro ha reconegut que "ha sigut un any difícil" i també ha admès que "el Madrid ha sigut millor i ha guanyat la final". Sobre el seu estat físic, ha dit que "ha sigut molt mala sort que, en el partit més important, no hagi pogut ajudar l'equip".

Sobre la temporada, ha dit: "El balanç és bo però sempre ens obliguen a guanyar títols. Hem estat a dalt de tot en finals, però només hem guanyat la Copa".

També ha atès els micròfons de TV3 Erazem Lorbek: "Ells han jugat molt bé. Ens ha faltat molt poc per guanyar. Hem comès masses errors i, contra un gran equip com el Madrid, penalitzen".

El més contundent ha sigut Xavi Rabaseda, que ha confessat sentir "molta impotència". "Per moments, ha semblat que havíem de lluitar contra tot. Contra el Madrid, contra l'arbitratge, contra el 'flopping', contra les jugades del final. Contra tot. Aquestes situacions s'haurien d'acabar, algú hauria de prendre mesures". Al Reial Madrid li ha enviat un missatge: "Que gaudeixin la Lliga que l'any que ve tornarem amb més ganes encara".

stats