Bàsquet
Esports Bàsquet 12/05/2013

Jaume Ponsarnau no pot acomiadar-se del Nou Congost amb victòria (76-92)

El Bruixa d'Or Manresa ha perdut contra el Cajasol en el darrer partit del tècnic de Tàrrega davant els seus aficionats, que l'han ovacionat

Ferran Laviña intenta frenar l'atac de John Holland durant el Bruixa d'Or Manresa - Cajasol

BarcelonaJaume Ponsarnau, que ha estat l'entrenador del Bruixa d'Or Manresa durant els últims set anys, no s'ha pogut acomiadar aquest diumenge dels seus aficionats amb victòria. El conjunt manresà ha caigut davant el Cajasol de Sevilla (76-92) en el penúltim partit de la temporada regular, el darrer que els del Bages juguen al seu pavelló.

Era un partit intranscendent, ja que el Bruixa d'Or ja ha perdut matemàticament la categoria, i el Cajasol té assegurada la permanència. Tot i això, els visitants han estat clarament superiors des del primer minut, i han aconseguit un parcial inicial de 2-12. Al descans, la diferència s'ha ampliat fins als 25-46. Al tram final del partit s'ha vist la versió més competitiva dels manresans, que han pogut maquillar mínimament el resultat fins al 76-92 final.

Ovació per a Ponsarnau

Malgrat la derrota, l'entrenador de Tàrrega ha rebut l'ovació dels aficionats que han omplert el Nou Congost, que li han reconegut el treball i l'esforç dels set anys que ha estat dirigint el conjunt manresà. El tècnic va comunicar aquesta setmana que deixava el club, malgrat tenir un any més de contracte, per "ajudar en la regeneració de la plantilla".