Bàsquet
Esports Bàsquet 19/03/2013

Joan Bladé: "Considerem que un secretari tècnic és imprescindible al bàsquet"

El directiu responsable del Barça Regal assegura que "no s'entén la secció sense el Joan Creus" però evita comparar el bàsquet amb les altres seccions del club

M. Molina
1 min
Xavi Pascual, Joan Bladé i Joan Creus

BarcelonaJoan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del Barça, ha estat contundent aquest dimarts quan ha assegurat que un secretari tècnic és "imprescindible" a la secció, tot i que ha evitat comprar el Barça Regal amb les altres seccions del club.

"No és que el bàsquet tingui unes altres característiques, sinó que considerem que la figura del director tècnic és imprescindible. En aquest cas no s'entén la secció de bàsquet sense el Joan", ha dit Bladé durant la presentació de l'acord de renovació amb Joan Creus per dues temporades més. "Pensem que és necessari al bàsquet, però cada secció és un món. I no ens hem plantejat mai que no existís aquesta figura", ha afegit després.

El directiu responsable del Barça Regal també ha explicat que en cap cas va "patir" perquè Joan Creus decidís no renovar. "No, en cap moment no vam patir perquè Joan Creus no renovés, i no teníem cap substitut [pensat]", ha conclòs.

stats