ACB
Esports Bàsquet 10/03/2011

Joan Plaza: “Hauria estat més elegant que Messina ho hagués deixat a final de temporada”

Joan Plaza diu que ell no hagués dimitit com Messina i que en tot cas hagués aguantat fins a final de temporada

David Jover
1 min
Joan Plaza.

Barcelona“Sóc del parer que quan algú és compromet ho ha de fer fins el final”, ha comentat Joan Plaza al ser qüestionat sobre si entenia la dimissió d’Ettore Messina, ja que ell va entrenar el Reial Madrid fa diverses temporades.

El preparador català ha dit que “en aquest món tot es basa en la il·lusió”. “Si no t’aixeques al matí amb les ganes de parlar amb els teus dotze jugadors entenc que Messina ho hagi deixat”, ha sentenciat.

Tot i així, Plaza ha dit que “la casa blanca és complexa” i que “ell sabrà perquè ho ha fet”. Per acabar, ha dit que “hagués estat més elegant deixar-ho a final de temporada” i que el Reial Madrid té problemes per “definir un disseny d’equip des de fa temps”.

Pascual prefereix no opinar de Messina

L’entrenador del Regal Barça ha dit que el Cajasol “és un equip francament difícil” i que la lesió de Fran Vázquez al turmell “no pinta massa bé”, i més quan “ara estava jugant el millor bàsquet de la temporada”.

Respecte a la dimissió de Messina, Pascual ha admès que té molt de “respecte” cap a ell per tot el que “ha aportat al bàsquet” i ha dit que “és una llàstima”.

stats