Lliga Endesa

El judici entre Joey Dorsey i el Barça Lassa se celebrarà dilluns

El pivot assegura que ha rebutjat la quantitat que li oferia el club per treure la demanda

El judici entre Joey Dorsey i el Barça Lassa se celebrarà aquest dilluns. El pivot, que divendres va ser al Palau Blaugrana veient el partit de l'equip culer contra el Baskonia, ha escrit un missatge a Instagram en què ha donat el seu punt de vista.

"Pensava que el Barça era una de les millors organitzacions per a les quals havia jugat. Vam guanyar un campionat de Lliga i vam anar a una 'final four' d e l'Eurolliga. No he signat amb cap equip perquè el Barça va dir que sigui quina sigui la quantitat que rebi d'un equip la deduirà si guanyo el cas per acomiadament improcedent l'any passat. Em van oferir un pagament per deixar el cas, però vaig signar per a dos anys a 1,6 milions. Vaig donar el cor, la suor i les llàgrimes als aficionats. Estic molt descoratjat", ha assegurat el jugador.

El Barça Lassa va fer fora Joey Dorsey el mes de gener passat. El club va considerar el cas com un acomiadament disciplinari per les manifestacions del pivot a Instagram en què posava en dubte la feina dels serveis mèdics del club. “Tothom coneix la seva trajectòria i sap que als equips en què ha estat abans, ja fos per decisió seva, de l’entrenador o del club, ha plegat a meitat de temporada. Baskonia, Olympiacos, Galatasaray, ara el Barça... No és una situació estranya. L’any passat va arribar a mitja temporada i va ajudar molt l’equip en defensa, però aquest any ha començat la campanya lesionat i ha estat esperant el seu moment. No ha jugat com s’esperava, però no m’agrada criticar ningú. La decisió ha sigut del club”, va explicar Georgios Bartzokas.

El missatge d’Instagram va ser la gota que va fer vessar el got, però el club feia setmanes que estava molest amb el comportament de Dorsey fora de les pistes de joc. La nit abans de jugar contra l’Olympiacos, el pivot nord-americà va ser vist de matinada per la zona del Port Olímpic de Barcelona.

Més continguts de