Lliga Endesa

Joey Dorsey: "El que va fer aquest aficionat ho utilitzaré com a motivació"

El pivot del Barça de bàsquet ha analitzat els gestos racistes que un aficionat del Reial Madrid li va dedicar durant el primer partit de la final

Joey Dorsey, pivot del Barça de bàsquet, ha analitzat aquest dissabte els gestos racistes que un aficionat del Reial Madrid li va dedicar durant el primer partit de la final. "El que va fer aquest aficionat ho utilitzaré com a motivació", ha explicat abans de l'entrenament matutí.

"He vist les imatges avui. Això ja em va passar abans, quan jugava amb Olympiacos. Els aficionats intenten ficar-se en el meu cap i treure'm del partit, de manera que el seu equip tingui més possibilitats de guanyar-nos", ha explicat el pivot de Baltimore. "Com li he dit als entrenadors aquest matí, ho faig servir com una motivació a la pista. Només em fa estar més enfadat sobre la pista, així que ho faré servir com una motivació aquest dissabte", ha afegit.

Preguntat sobre la implicació dels gestos de la grada, ha respost: "No, no mola, tio. Però això no està al meu abast, no puc controlar el que fan els aficionats".

El Barça espera que el Reial Madrid actuï i sancioni el seu aficionat. L'ACB, per la seva banda, ha emès un comunicat de condemna.