Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/12/2012

Jordi Villacampa planteja la dimissió del Consell d’Administració que presideix

El president del Fiatc Joventut plegarà si no hi ha solucions durant la primera quinzena de gener

àlex Gozalbo
1 min
Junta General Ordinària del Fiatc Joventut

BadalonaJordi Villacampa ha plantejat aquest dijous la dimissió del Consell d’Administració que presideix durant la Junta General Ordinària del Fiatc Joventut.

"Teníem una proposta acordada amb la Generalitat i l'Ajuntament que ens permetia cobrir les necessitat econòmiques i pensàvem que desenvolupant-la podríem deixar el club equilibrat, però això no va ser possible i l'entitat es va haver d'acollir voluntàriament a un concurs de creditors. Per responsabilitat vam decidir continuar mentre durés el procés i fins que es produís l'aixecament del concurs", ha explicat en un comunicat a la web del club.

Jordi Villacampa ha recordat que el concurs de creditors ja ha estat aixecat i el pla de viabilitat ha estat acceptat i reconegut com a aplicable per l'autoritat judicial i els administradors concursals.

"Si no hi ha solucions de manera immediata, dins la primera quinzena del mes de gener, el Consell d'Administració presentarem la dimissió de manera irrevocable. En qualsevol cas, al seu moment farem pública als mitjans de comunicació la nostra decisió i els motius pels que s'ha produït", ha reiterat.

La Junta General Ordinària ha aprovat els comptes de la temporada passada i el pressupost de la pròxima campanya, que serà de 3,8 milions d'euros. D'aquesta quantitat 1,5 milions aniran a parar a la plantilla del primer equip.

stats