NBA
Esports Bàsquet 10/10/2011

José Manuel Calderón: "L'objectiu d'entrenar-me amb el Barça B és intentar mantenir-me en forma"

El base dels Toronto Raptors comença a entrenar-se amb el Barça B, opció que mantindrà fins que es mantingui el tancament patronal a la NBA

àlex Gozalbo
1 min
José Manuel Calderón, al primer entrenament amb el Barça B.

BarcelonaJosé Manuel Calderón, base dels Toronto Raptors, ha començat aquest dilluns a entrenar-se amb el Barça B, opció que mantindrà fins que es mantingui el tancament patronal a la NBA. A diferència de Pau i Marc Gasol, que treballaran amb el primer equip, o de Ricky Rubio, que ha marxat a Los Angeles, Calderón ha preferit treballar amb el seu preparador físic de confiança, Joan Ramon Tarragó

"És una mica rar, però jo fa sis anys que estic amb Tarragó, que és el preparador físic de les categories inferiors del Barça. A l'estiu normalment treballa amb mi, però com ara té la seva feina aquí, venir amb ell era el més fàcil. A més, puc estar en una dinàmica d'equip", ha explicat Calderón a Barça TV.

"Vam demanar-li al club l'opció d'entrenar amb el Barça B i estic molt agraït", ha dit Calderón a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El filial blaugrana, que milita a l'Adecco Plata, va debutar dissabte amb victòria a la pista del Plasència (67-74).

Segons José Manuel Calderón, que com els germans Gasol no es plantejarà jugar a Europa mentre no se suspengui la temporada completa, "l'objectiu d'entrenar-me amb el Barça B és intentar mantenir-me en forma a l'espera d'un acord que espero que arribi".

stats