ACB
Esports Bàsquet 25/01/2011

Josep Franch pateix un estirament a l'engonal i és dubte per a Menorca

El base del DKV Joventut va ser sotmès ahir a una ressonància magnètica i durant els pròxims dies haurà de guardar repòs absolut

Redacció
1 min
Josep Franch, durant el partit contra el Cajasol.

BadalonaEl base del DKV Joventut Josep Franch pateix un estirament a l'adductor inguinal i és dubte per al partit que el seu equip jugarà diumenge a la pista del Menorca, segons ha confirmat avui el club verd-i-negre.

El jugador va ser sotmès ahir a una ressonància magnètica que ha permès conèixer exactament l'abast de la lesió, que mantindrà el base verd-i-negre durant els pròxims dies en repòs absolut.

Franch s'afegeix a la ja llarga llista de jugadors lesionats de l'equip que dirigeix Pepu Hernández i que inclou Carl English, Henk Norel i Dimitry Flis.

En el cas que Josep Franch no pugui jugar diumenge a Menorca, el tècnic haurà d'utilitzar el jove base Albert Homs per donar minuts de descans a Russell Robinson.

La plaga de lesions que ha patit l'equip verd-i-negre en els últims 10 dies ha provocat que Pepu Hernández hagi hagut de recórrer als del planter per completar les convocatòries.

Diumenge passat, dia 23, contra el Cajasol els set jugadors suplents eren jugadors formats en els equips inferiors del DKV Joventut, i David Jelinek era el més veterà, amb 20 anys.

stats