LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/05/2012

El Joventut vol un triomf contra el Lucentum Alacant per lluitar fins a últim sospir per la fase final

Els de Salva Maldonado necessiten un triomf aquest dimecres (20.15 hores, Esport 3) per jugar-se el 'play-off' en l'última jornada contra el Reial Madrid

Efe
1 min
El pivot de la Penya Williams Latavious evita el tap de Nocioni, del Caja Laboral / ADRIÁN RUIZ DE HIERRO / EFE

BadalonaEl Fiatc Joventut buscarà aquest dimecres al vespre (20.15 hores, Esport 3) contra el Lucentum Alacant una victòria que prolongui fins al final de la Lliga, en la qual s'enfrontarà al Reial Madrid, les seves últimes opcions de jugar la fase final pel títol. Els verd-i-negres estan fent un final de lliga regular excel·lent, rubricat diumenge passat a Vitòria on van guanyar (66-68) després de 13 anys sense fer-ho. Els de Badalona han guanyat tres dels seus últims quatre partits.

Salva Maldonado té per a aquest partit tota la seva plantilla. Aquest dimecres, la Penya tindrà davant el setè classificat, que necessita un triomf en les dues jornades que queden per assegurar-se estar entre els vuit millors equips encara que podia també estar en la fase final, fins i tot perdent els dos partits que resten de lliga regular.

El Lucentum Alacant mai no ha guanyat a Badalona en les anteriors vuit ocasions en les quals va visitar el Palau Olímpic, per la qual cosa la història juga també en contra seu. L'equip de Txus Vidorreta arriba al partit després de perdre diumenge davant el líder, el Barça Regal (57-83), tot i que en les dues jornades anteriors havia derrotat l'UCAM Múrcia i l'Assignia Manresa.

Els verd-i-negres miraran de reüll el que succeeixi en el Gran Canària-CAI Saragossa ja que les seves opcions d'estar en l'última jornada amb opcions de ficar-se en el 'play-off' passaran a més de guanyar els alacantins pel resultat que aconsegueixi el conjunt aragonès.

stats