Bàsquet
Esports Bàsquet 28/06/2011

El Joventut rescindeix el contracte de Pepu Hernández i pensa en Salva Maldonado

El DKV Joventut i José Vicente 'Pepu' Hernández han arribat a un acord per rescindir l'any de contracte que li quedava al tècnic madrileny

Efe
1 min
Pepu Hernández.

BarcelonaEl DKV Joventut i José Vicente 'Pepu' Hernández han arribat a un acord per rescindir l'any de contracte que li quedava al tècnic madrileny, segons ha anunciat aquesta tarda el club badaloní. "Li desitjo molta sort en el futur", ha apuntat des del seu compte de 'twitter' el president del Joventut, Jordi Villacampa, qui va reconèixer dies enrere que el club tindria dificultats per assumir la fitxa de Pepu Hernández si seguia la pròxima campanya.

L'exseleccionador espanyol va substituir Sito Alonso a meitat de la temporada 2009-2010, amb el propòsit d'iniciar un nou projecte esportiu i rellançar a un històric del bàsquet espanyol com la 'Penya'.

No obstant això, aquell projecte no ha pogut anar a més a causa de la crisi econòmica per la que travessa l'entitat, immersa en un procediment de concurs de creditors a l'acumular un deute de gairebé deu milions d'euros.

Una vegada desvinculat del DKV Joventut, Pepu Hernández podria tornar aviat a l'Estudiantes, que la setmana passada va anunciar que Luis Casimiro no seguiria al capdavant de l'equip col·legial, mentre que el club badaloní encara no té decidit qui s'asseurà a la banqueta verd-i-negra la pròxima campanya.

Maldonado, el relleu

La Penya podria presentar aquesta mateixa setmana el nou tècnic. Salva Maldonado, qui fa anys va entrenar a les categories inferiors de la Penya, podria ser el tècnic escollit després del seu periple per clubs com CB Tarragona, el Kalise Gran Canaria o el Fuenlabrada.

stats