Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/11/2011

Kieron Achara es deixarà bigoti durant un mes per fidelitat amb el moviment Movember

El pivot de l'Assignia Manresa no s'afaitarà amb la intenció de conscienciar tothom d'alguns temes relacionats amb la salut masculina, com ara el càncer de pròstata

àlex Gozalbo
1 min
Kieron Achara mostra el seu tatuatge d'Escòcia.

BarcelonaKieron Achara, el genial pivot escocès de l'Assignia Manresa a qui li encanta el futbol, es deixarà bigoti durant aquest mes de novembre. El jugador és un seguidor del moviment Movember, acrònim en anglès de les paraules moustache (bigoti) i november (novembre).

Durant un mes els seguidors d'aquest moviment es deixen bigoti amb la intenció de conscienciar tothom d'alguns temes relacionats amb la salut masculina, com ara el càncer de pròstata. Algunes entitats, a més, recapten donacions per ajudar diverses associacions i hospitals.

Achara, que ja va deixar-se bigoti l'any passat, ha començat aquesta atípica reivindicació, que va començar a finals dels anys 90 a Austràlia. Aquest dissabte (18 hores, Teledeporte), quan l'Assignia Manresa juga al Nou Congost contra el Bizkaia Bilbao Basket, serà el primer moment en què el bigoti començarà a ser visible.

stats