El Barça Lassa castiga la rotació curta del Kirolbet Baskonia (73-82)

El líder de la Lliga Endesa recupera un desavantatge de nou punts a Vitòria

i
Pierre Oriola

BarcelonaEl Barça Lassa ha recuperat un desavantatge de nou punts i ha superat el Kirolbet Baskonia (73-82) en un partit que enfrontava el primer contra el segon classificat de la Lliga Endesa. L'equip blaugrana ha castigat la curta rotació del rival per assegurar-se la victòria durant la segona meitat.

"Poder jugar amb deu jugadors ens ha donat un avantatge. Sabia que si milloràvem la defensa i podíem jugar en transició, tindríem l'oportunitat de guanyar", ha analitzat Svetislav Pesic, entrenador del Barça Lassa. "En l'últim quart ens hem fos i no hem tingut resposta física. Perdre a casa contra el Barça ens deixa mal regust de boca", ha opinat Velimir Perasovic, tècnic del Kirolbet Baskonia.

El líder de la Lliga Endesa ha trigat en concentrar-se i això ho va aprofitar el Kirolbet Baskonia per construir-se una diferència de nou punts (14-5). A poc a poc el Barça Lassa ha anat millorant la seva defensa, fet que li ha permès arribar al descans amb el marcador ajustat (38-36). L'equip blaugrana ha sabut trencar el partit a l'inici del quart període, quan s'ha fet amb una renda de set punts (63-70).

Pau Ribas, Thomas Heurtel i Ante Tomic van ser alguns dels jugadors destacats. Víctor Claver s'ha lesionat i no ha pogut acabar el partit.