NBA
Esports Bàsquet 03/03/2012

Kobe Bryant, Gasol i Bynum lideren els Lakers davant dels Kings (115-107)

Els Lakers gairebé desaprofiten 20 punts d'avantatge però derroten els Sacramento Kings fent-se forts a l'Staples

Efe
2 min
Kobe Bryant, amb una màscara protectora

Los ÀngelesUn espectacular Kobe 'emmascarat' Bryant va ser el millor del partit amb 38 punts, mentre que Andrew Bynum va aportar 19 punts i 15 rebots. El sempre regular Pau Gasol va afegir 15 punts, 7 rebots i 4 assistències. Pels Kings van destacar el dominicà Francisco García, amb 18 punts, i DeMarcus Cousins, amb 10 punts i 13 rebots.

Sagramento es va llançar al partit sense res a perdre. Cousins s'erigia en una figura enorme sota els taulers mentre que Marcus Thornton sotmetia als angelins des del triple, però els de Mike Brown no van trigar a respondre i Bryant va exhibir tot el seu arsenal. Kobe, amb una màscara protectora al rostre, va anotar 13 punts en el primer quart i va permetre que Bynum i Gasol tinguessin la seva quota de protagonisme creant un parell de jugades entre ells, inclòs un alley-oop del català que va rematar el seu company amb una esmaixada d'esquena.

Els Lakers feien gala d'una perfecta circulació de pilota i fins i tot van millorar la seva versió amb l'aportació de Matt Barnes i el principiant Andrew Goudelock, amb qui l'avantatge va pujar fins als nou punts (39-30), encara que no aconseguien desenganxar-se dels Kings a causa a l'aparició de Tyreke Evans.

Tot i la tercera personal de Cousins, el conjunt de Keith Smart va escurçar la renda (53-49) gràcies als punts de John Salmons i García, tot i que els de púrpura i or van arribar els 10 d'avantatge poc abans del descans (63 -53). La banqueta dels locals havia aportat 19 punts per llavors i els Lakers registraven un 59 per cent d'encert en els tirs.

Bryant va reprendre el comandament iniciada la segona meitat. Encistellar, va assistir als seus companys i és va esforçar en defensa per imposar un ritme alt i augmentar la intensitat en el joc dels seus. Gasol va respondre a l'envit a la vegada que Bynum es convertia en una gran figura intimidatòria per als angelins.

Cousins, que va arrencar el xoc de forma potent, es va anar diluint davant els centímetres del seu defensor (81-68). Sagrament s'aferrava al partit pels seus nombrosos rebots ofensius, però la sensació sempre va ser de domini local i els de la capital de Califòrnia semblava que acabarien per abaixar els braços.

Els Lakers van col · locar el 94-74 just començat l'últim període i deixaven franc el xoc en aparença. Llavors un parcial de 0-11 i les nombroses pèrdues de pilota van fer saltar les alarmes i va obligar a Brown a jugar de nou amb els seus titulars. Un triple de Jimmer Fredette estrènyer encara més les coses (100-95) i va obligar a Derek Fisher i World Peace a tirar de veterania, imposar la calma i que Bryant, amb un triple llunyà, s'anihilés les esperances de Sacramento.

Van prémer els Kings amb un espectacular Fredette en aquests instants finals. Més ho va fer el número 24, emmascarat però amb el punt de mira genial.

stats