Publicitat
Publicitat

ACB

És un aler atlètic i explosiu

L'Assignia Manresa fitxa l'hongarès Adam Hanga

L'equip català ha ha anunciat el fitxatge de l'aler hongarès Adam Hanga, de 22 anys i 2,01 d'altura, el primer d'aquesta temporada, que arriba per reforçar el perímetre

L'Assignia Manresa ha anunciat el fitxatge de l'aler hongarès Adam Hanga, de 22 anys i 2,01 d'altura, el primer d'aquesta temporada, que arriba per reforçar el perímetre de l'equip manresà.

Els responsables del club català han comentat que Hanga "és el jugador de més talent del seu país", on ha jugat cinc temporades en la primera divisió hongaresa.

És un aler atlètic i explosiu, amb capacitat per córrer la pista amb la pilota, fer esmaixades i tirar des de fora. La seva progressió "ha estat meteòrica", amb uns números en l'última temporada de 17,6 punts per partit, 4,4 rebots, 3,4 assistències i 2,8 pilotes recuperades, i uns percentatges d'encert del 57% en els tirs de camp i del 37% en els triples, han assenyalat.

Encara que l'Assignia Manresa no ha confirmat per quant temps ha fitxat, una web hongaresa comenta que el contracte seria per a dos anys amb opció a dos més.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT