Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 16/02/2012

El Lagun Aro de Sito Alonso amenaça el Caja Laboral

El derbi basc (19 hores) que es preveu molt igualat per la dinàmica en què arriben els dos equips, obrirà la Copa del Rei de Barcelona 2012

D.r. Jover
1 min
El Lagun Aro en el moment de la seva arribada a Barcelona

BarcelonaSito Alonso, exentrenador de la Penya, ara al Lagun Aro de Guipúscoa, ho té ben clar: "No hem vingut a fer un paper digne. Hem vingut a fer-ho el millor possible perquè tenim la suficient ambició per intentar-ho", ha dit el tècnic aragonès, que ha aconseguit un petit miracle al Lagun Aro.

I és que els d'Alonso van començar la temporada perdent la majoria de partits fins a situar-se amb un balanç de 2-8. Però una reacció d'equip gran, amb 6 triomfs i 1 derrota els va permetre entrar a la Copa del Rei. Ara ja no són cap equip sorpresa, s'han guanyat amb les seves actuacions ser un rival perillós i que pot donar la sorpresa contra qualsevol equip.

En el duel de la primera volta de la Lliga Endesa contra el Caja Laboral, els de Sito Alonso van caure contra els de Dusko Ivanovic (86-74), que a la Copa del Rei es transformen i són molt més perillosos del que ja són. Aquesta competició el Baskonia ja l'ha guanyat un total de sis cops.

I és que els homes de Dusko Ivanovic tindran un reforç de luxe per a la Copa: Maciej Lampe. El pivot polonès, que encara no ha disputat cap partit, ja s'ha recuperat dels seus problemes físics que li han impedit disputar el primer tram de la temporada amb el conjunt alabès i pot ser una de les sorpreses de la Copa del Rei per la seva fortalesa i físic imponent. El Lagun Aro, però, amb Andy Panko i Sergi Vidal d'estrelles, no ho posarà gens fàcil.

stats