Bàsquet - Lliga Dia

Laia Palau: "El projecte de l'Spar Citylift Girona m'ha engrescat"

El club ha presentat una de les seves grans apostes per a la pròxima temporada

L'Spar Citylift Girona ha presentat aquest divendres Laia Palau, una de les seves grans apostes per a la temporada que ve. "Estic molt contenta. No pensava tornar a casa sinó quedar-me a l'estranger, però aquest any em va venir molt de gust. Crec que encara tinc bàsquet a dins. En vaig parlar amb la Núria Martínez i amb l'Eric Surís i el projecte m'ha engrescat".

"La meva primera motivació és que torno a casa. Després, crec que vaig a un club competitiu, que tenim uns objectius que em poden motivar. Per això vinc aquí, a fer la feina de la millor manera possible", ha explicat la barcelonina de 38 anys, una de les millors directores de joc de la història del bàsquet europeu. La base prové del Tango Bourges Basket, equip amb el qual s'ha proclamat campió de la lliga francesa. "El bàsquet està molt assentat a Girona. Tenim molts reptes i estic molt contenta de formar part d'aquest equip", ha reconegut.

"Avui és un dia especial per al club. Portar la Laia era una il·lusió i un repte, i crec que és un reforç per al projecte d'aquesta nova junta. Amb la seva experiència i saber estar dins la pista ens ajudarà a competir millor la pròxima temporada", ha opinat Cayetano Pérez, president del club gironí.

Més continguts de