NBA
Esports Bàsquet 30/01/2011

Lakers-Celtics, aquesta nit torna la rivalitat més històrica de l'NBA

Phil Jackson va preparar ahir el partit d'aquesta nit (21.30 hores, Canal + Deportes HD) contra els Celtics amb dues hores i mitja d'entrenament

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol, al Toyota Center.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Si no es veuen les cares a la final, Lakers i Celtics s'enfronten tan sols en dos partits per temporada. Aquesta nit (21.30 hores, Canal + Deportes HD) arriba una d'aquestes cites ja que Boston visita l'Staples Center.

L'enfrontament d'aquesta nit arriba set mesos després del setè partit de la final del 2010. Phil Jackson, en canvi, assegura que no ha utilitzat les imatges d'aquell encontre (83-79) per preparar amb Pau Gasol i la resta de companys el duel d'avui sinó que ha usat les del sisè (89-67). El tècnic dels Lakers pretén repetir alguns conceptes defensius que van ser clau aquell dia.

L'entrenament dels Lakers d'ahir, que es va realitzar al Toyota Center de El Segundo, va tenir una durada de dues hores i mitja ja que aquesta nit hi ha més coses en joc que un partit de la temporada regular. Molts dels focus dels aficionats s'adreçaran a Koby Bryant i Saquille O'Neal, que torna a l'Staples, però ara amb la samarreta dels Celtics. “No crec que tingui gaire importància”, diu Bryant.

Les estadístiques de totes dues franquícies són similars. Els Celtics lideren la Conferència Est amb 35 victòries i 11 derrotes, mentre que els Lakers són segons a la Confència Oest amb 33 triomfs i 14 partits perduts.

stats