NBA
Esports Bàsquet 19/03/2012

Els Jazz guanyen a l'Staples en la pitjor nit de Kobe Bryant (99-103)

Els Utah Jazz han superat de nou els Lakers, ara a Los Àngeles, en una bona nit de Pau Gasol i Bynum (33 punts)

Efe
3 min
Kobe Bryant, amb la màscara

Los ÀngelesDos jugdors novells, l'aler suís Kanter i el base Alec Burks, van aconseguir les seves millors marques com a professionals i van sorprendre als Lakers, que van perdre a la seva pista per 99-103. Kanter i Burks van anotar 17 punts cadascun i es van convertir en el factor sorpresa del triomf dels Jazz, que van trencar els Lakers ratxa de cinc victòries consecutives. Aquesta és la segona derrota com a locals dels Lakers des del Dia de Nadal.

Al costat de Kanter, que també va aportar vuit rebots, i Burks, que va repartir tres assistències, l'aler pivot Paul Millsap, amb 24 punts, va ser el líder dels Jazz (23-22), que van guanyar el tercer partit consecutiu, tot i que van seguir amb la baixa del pivot titular Al Jefferson, que va haver de viatjar a Mississipí per assistir a l'enterrament de la seva àvia. Millsap també va aportar nou rebots, cinc assistències, va recuperar dues pilotes i va posar dos taps per als Jazz, que van tenir a set jugadors amb dobles dígits i un 47 per cent d'encert en els tirs de camp.

L'aler Josh Howard, l'aler pivot Derrick Favors i el base Devin Harris també van anotar 12 punts cadascun per als Jazz, que van aconseguir guanyar tres partits seguits per primer cop en dos mesos. Favors, que va ocupar el lloc de Jefferson, va respondre amb un doble-doble en capturar 10 rebots, mentre que Harris va dirigir el joc dels Jazz amb nou assistències i recuperar tres pilotes.

Els Jazz van deixar en 6-16 seva marca fora del seu camp des de començament de temporada i van aconseguir la segona victòria a l'Staples Center en les tres últimes visites que han fet després d'haver perdut 17 partits consecutius anteriorment davant els Lakers.

El partit es va trencar a favor dels Jazz en el quart període quan el principiant Burks va anotar 13 punts i l'equip de Utah s'ha col · locat amb parcial de 82-91 i 5:43 minuts per jugar-se. Els Lakers es van tornar a ficar en el partit amb parcial de 94-97 i 1:29 minut per jugar-se, però, el seu líder encistellador, l'escorta Kobe Bryant, que va tenir una nit de malson en fallar 17 de 20 tirs de camp, inclosos cinc de sis triples, no va poder fer el miracle de completar la remuntada. Bryant, que va aportar 15 punts, gràcies als 8 de 9 que va aconseguir des de la línia de personal, amb jugada de tres punts i 33 segons per al final va posar el parcial en 99-102.

L'aler Matt Barnes va posar un tap a una penetració de Millsap amb 12 segons per jugar-se i Bryant va capturar el rebot defensiu, que li va donar als Lakers l'oportunitat de si més no forçar la pròrroga. Però Bryant, que també va perdre set pilotes dels 24 que van tenir els Lakers, per 13 dels Jazz, va fallar l'intent de triple quan faltava un segon i Millsap va capturar el rebot defensiu, que va forçar la personal i va anotar l'últim punt del partit.

La decisió de Bryant va simbolitzar la mala nit que va tenir en el joc d'atac i encara que el pivot Andrew Bynum i Pau Gasol van aportar "dobles-dobles" al final no van ser suficients a l'hora d'evitar la derrota. Bynum va seguir inspirat en el seu joc tant d'atac com sota els cèrcols i va aconseguir 33 punts (12-14, 0-0, 9-12), 11 rebots, dos taps, i va perdre cinc pilotes. Els mateixos que Gasol, que també va aportar 18 punts i 10 rebots, que el van deixar amb el vintè novè doble-doble de la temporada.

Gasol va jugar 36 minuts en què va anotar 8 de 12 tirs de camp, inclòs un triple-quart de 17 intents des de començament de temporada-i 1 de 3 des de la línia de personal, vuit dels rebots van ser defensius, va donar dues assistències i va posar un tap. El base Ramon Sessions, en el seu segon partit des que va arribar als Lakers traspassat pels Cavaliers de Cleveland, va tornar a donar-li nova energia al joc de Los Angeles i encara que va fallar juliol 6 tirs de camp des de la línia de personal va anotar 8 octubre , que el van deixar amb 10 punts i sis assistències.

Mentre que el titular Steve Blake, que ocupa el lloc deixat vacant pel veterà Derek Fisher, traspassat als Rockets de Houston, que li han comprat el contracte i no jugarà amb ells a posar-lo en la llista dels disponibles, per segon partit consecutiu es va quedar sense anotar un sol punt.

La derrota va deixar els Lakers amb marca de 28-17, la tercera millor de la Conferència Oest i líders en la Divisió Pacífic amb un joc i mig d'avantatge sobre Los Angeles Clippers (26-18), que van guanyar a la pròrroga per 87 -83 als Pistons de Detroit.

stats