NBA

El de Sant Boi anota 20 punts i captura vuit rebots en 33 minuts

Els Lakers vencen els Sixers amb un molt bon Gasol i un excels Bryant (102-98)

El gran 2010 de Los Angeles Lakers ha acabat amb victòria. La tornada d'Andrew Bynum al cinc inicial ha fet revifar uns Lakers que portaven setmanes espessos

La figura de Kobe Bryant i el treball sòlid de l'aler-pivot Pau Gasol va evitar que els Lakers acomiadessin l'any amb derrota després de guanyar els Sixers. La victòria també va impedir una altra sorpresa i humiliació en el seu propi camp de l'Staples Center de Los Angeles, però els actuals campions de lliga van tornar a demostrar inconsistència en el seu joc.

Els Lakers, que van perdre contra els Bucks de Milwaukee (79-98) i els Heat de Miami (80-96), no han tingut tres derrotes consecutives per dobles dígits en el seu camp des de la temporada de 1993. Bryant amb 33 punts no només va ser el líder de l'atac dels Lakers sinó que a més va aconseguir els gols decisius que van decidir el triomf dels dobles campions de lliga, que van evitar tres derrotes seguides en el seu camp des del 2008.

L'escorta estrella amb 1:15 minut per concloure el temps reglamentari va anotar la cistella que va trencar l'empat a 98-98 que havien aconseguit els Sixers després d'haver remuntat un desavantatge de 11 punts amb les que van arribar al final del tercer període (82- 71). Però va haver de ser Gasol, que va aportar 20 punts amb vuit rebots, el que faltant 56 segons per al final va posar un tap monumental l'aler Thadeus Young per evitar que els Sixers poguessin empatar de nou el marcador.

Els Lakers mai van estar per darrere en el marcador, però quan més fàcil tenien el partit per haver-lo sentenciat en el quart període van començar a fallar en defensa i tampoc van estar encertats en atac per deixar-se prendre els 11 punts d'avantatge amb els que havien arribat als últims 12 minuts del partit.
La victòria, al marge de l'encert de Bryant, també va ser possible perquè els joves talents dels Sixers van fallar cinc tirs consecutius en l'últim minut.

Més continguts de