Copa del Rei ACB 2014
Esports Bàsquet 06/02/2014

L'amfitrió Unicaja s'acomiada de la Copa després de perdre davant el CAI Saragossa (74-79)

El conjunt aragonès disputarà les semifinals contra el Reial Madrid

M.c.

MàlagaEl CAI Saragossa ha superat l'Unicaja de Màlaga (74-79), en un final de partit que s'ha viscut amb molta intensitat. El conjunt aragonès no disputava unes semifinals de la Copa del Rei des del 1995. Aquest any, ho farà contra el Reial Madrid, que ha guanyat l'Herbalife Gran Canària (83-60).

El segon partit de quarts de final d'aquest dijous ha començat molt igualat. El desencert ofensiu dels amfitrions, 3/12 en tir de dos i 1/7 en triples, ha fet fort el CAI Saragossa, que ha guanyat el primer periode 11-15. Però Kuzminskas, amb 13 punts en el segon quart, s'ha convertit en el revulsiu de l'Unicaja i ha posat al conjunt malagueny per davant en el marcador (38-31).

Després del descans, però, el conjunt de José Luis Abós ha capgirat de nou el marcador (51-56). El frec a frec dels últims minuts de joc entre ambdós equips ha estat de màxima tensió. Els de Joan Plaza, que han comptat amb l'animació incansable de la seva afició al Martín Carpena, no han pogut remuntar la renda perduda.