NBA
Esports Bàsquet 21/10/2014

LeBron James és l'atracció i Irving la figura en el triomf dels Cavaliers contra els Bulls de Gasol (107-98)

Nova derrota dels Bulls en aquesta pretemporada en un partit en què Gasol no ha estat inspirat de cara a cistella

Columbus (Ohio)Els dos candidats més forts al títol de la Conferència Est, els Cavaliers i els Bulls, s'han enfrontat la matinada d'aquest dimarts en un partit de pretemporada amb una victòria per 107-98 a favor dels de Cleveland.

L'aler LeBron James, que abans del partit havia dit que els Bulls eren millors que els Cavaliers, ha estat la gran atracció, però ja al camp, el base Kyrie Irving s'ha convertit en la figura després d'aportar 28 punts, set assistències i liderar l'atac dels de Cleveland.

Per la seva banda, LeBron James ha aconseguit 18 punts, set rebots, sis assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap en els 32 minuts que ha jugat.

Gasol, de nou líder en el joc interior dels Bulls, no ha estat inspirat en els tirs a cistella: n'ha anotat 5 de 13, incloent-hi un triple, i 1 de 2 des de la línia de personal. El jugador de Sant Boi ha capturat vuit rebots, ha donat una assistència, ha posat un tap i ha perdut una pilota.