ADECCO OR
Esports Bàsquet 04/05/2012

El Lleida venç a Melilla i recupera el factor pista en els quarts de final del 'play-off' per pujar a l'ACB

Els homes de Ricard Casas guanyen el primer partit de la sèrie de quarts de final (53-71) i podran decidir l'eliminatòria al Barris Nord. El Tarragona, d'altra banda, també guanya (82-69)

Ara
1 min

BarcelonaEl Lleida Bàsquet ha superat aquest divendres el Melilla per 53-71 en el primer partit de la sèrie de quarts de final del 'play-off' per pujar a la Lliga Endesa. Els catalans s'han mostrat molt seriosos des de l'inici i sempre han anat per davant en el marcador i han evitat que el Melilla tornés al partit. El triomf permet al Lleida recuperar el factor pista i pot jugar-se el passi per a les semifinals a casa seva.

L'aler Miquel Feliu, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador de l'equip lleidatà, que ha tingut en Kale el seu millor home interior amb 10 rebots capturats. Pels locals només Héctor Manzano ha arribat als dobles dígits en anotació (10). El segon partit de la sèrie es disputarà el proper diumenge, a les 19 hores, també al pavelló Javier Imbroda de Melilla.

El Tarragona també guanya

El CBT ha superat en el primer partit del 'play-out' per mantenir la categoria a l'Adecco Or el Clínicas Rincón andalús per 82-69. Els de Berni Álvarez han patit molt per tirar endavant el partit i no ha estat fins el darrer quart quan han aconseguit marxar en el marcador.

Mitchell, amb 17 punts, i Van Oostrum, amb 16, han estat els màxims anotadors del tarragonins, que jugaran el segon partit de la sèrie aquest proper diumenge, també al pavelló del Serrallo.

stats