Lliga Nacional Catalana ACB

La final de la Lliga Nacional Catalana ACB té nova data

El Barça Lassa i el MoraBanc Andorra s'enfrontaran el dimarts 1 de maig a Reus

La Federació Catalana ha anunciat aquest dimecres que la final de la 38a edició de la Lliga Nacional Catalana ACB es disputarà el pròxim dimarts 1 de maig a les 12:30 hores al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Esport3 emetrà en directe el partit entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra.

La final s'havia de disputar el passat mes de novembre, però es va ajornar. "Des del mes de setembre la federació va planificar la celebració de la final a Reus. La Federació Espanyola ens va requerir suspendre la celebració. Vistes les conseqüències legals, hem decidit ajornar la final 'sine die'. Ha sigut una decisió molt difícil de prendre, però és el millor per al bàsquet català", va explicar Joan Fa, president de la FCBQ.

"La FEB ens va recordar que tots els presidents autonòmics vam aprovar les finestres de la FIBA. Hem fet gestions amb la FIBA i el CSD, però no han sigut positives. Era molt difícil preveure quines en podien haver sigut les conseqüències. Tothom intentarà buscar una data alternativa, una solució", va reconèixer Fa.

Tal com va avançar RAC1, la FCBQ també ha programat un partit de la selecció catalana femenina, que s'enfrontarà a Montenegro el pròxim 25 de maig a Girona.

Més continguts de