Moses Ehambe executa l'Assignia Manresa des del triple (83-71)

El Fiatc Joventut es desfà del conjunt del Bages gràcies a l'eficàcia anotadora de l'aler americà, que ha anotat set triples per un total de 24 punts

D.r.j
Sitapha Savané (a la dreta) intenta superar Josh Asselin

BadalonaEl Fiatc Joventut ha superat aquest diumenge l'Assignia Manresa per 83-71 en un partit en què Moses Ehambe, amb set triples, ha estat el gran protagonista. Amb aquest triomf, els badalonins sumen la segona victòria de la temporada, mentre que el Manresa ha signat la tercera derrota del curs.

La primera part ha estat molt igualada, però amb festival de triples inclòs. La Penya n'ha anotat vuit i l'Assignia Manresa set i això ha fet que al descans els de Salva Maldonado tan sols guanyessin per dos punts. En aquesta primera meitat ha destacat un home: Ehambe. N'ha fet cinc en els primers vint minuts i ha aixecat a l'Olímpic de Badalona.

Però no ha estat fins al tercer quart quan el Fiatc Joventut ha trencat el partit. Manny Quezada (13) i Gaffney (10) han agafat el relleu anotador d'Ehambe, que ha acabat amb set triples, a un del rècord absolut de la Penya. Aleshores l'Assignia no ha pogut reaccionar al gran parcial dels verd-i-negres i ha vist com al minut 27 de partit ja perdia per 17 punts (63-46). Jaume Ponsarnau ha aturat el partit i al final del tercer quart l'Assignia ha arreglat el partit marxant onze a sota, 65-54.

En l'últim quart la Penya no ha donat opció als del Bages i ha arribat a vèncer per divuit punts (76-58) amb un triple d'Ehambe. L'aler ha acabat amb 24 punts abans de ser substituït i ovacionat pel públic. En els darrers tres minuts l'Assignia ha intentat capgirar la dinàmica del partit, però tan sols ha pogut rebaixar la diferència a nou punts (78-69). El 83-71 final deixa en una situació complicada l'Assignia Manresa, que no ha aconseguit cap victòria a la Lliga Endesa.