LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 05/02/2012

El Barça Regal supera l'Estudiantes gràcies a l'encert exterior (65-80)

Els catalans superen els madrilenys en un partit que han controlat des del primer quart. Huertas i Eidson, els millors jugadors dels blaugranes

D. R. Jover
Joan Carles Navarro i Rodrigo de la Fuente.

BarcelonaTot i que no ha estat un gran partit de bàsquet, el Barça Regal s'ha desfet de l'Asefa Estudiantes amb solvència. No ha estat una piconadora, però ha aconseguit vèncer a una pista on va perdre la temporada passada.

Aquest migdia els homes de Xavi Pascual han començat molt sencers i han aconseguit bones rendes en els minuts inicials (4-16) i també durant en el segon quart (16-32). L'Estudiantes de Pepu no s'ha donat per vençut i ha millorat la seva defensa amb diferents tipus de defenses zonals i s'ha situat en el partit (29-35). Tot i així el Barça ha marxat al descans amb set punts de marge, 31-38.

En el segon temps el Barça ha vist com l'Asefa Estudiantes s'ha apropat a dos punts (40-42), però ràpidament Eidson, Navarro i Huertas (17 de valoració) han silenciat el pavelló a còpia de triples. L'americà Eidson, 15 punts, ha acabat amb cinc triples dels 14 del Barça. Al final del tercer quart el Barça ha marxat amb tan sols tres punts de marge, 52-55, degut a la reacció dels madrilenys.

En el darrer quart el Barça Regal ha trencat el partit amb un parcial de 2-15 comandat per Ndong, Navarro i Eidson. En cinc minuts el Barça ha sentenciat el partit i no ha donat cap opció als de Pepu Hernández, que s'han resignat i han acabat perdent per quinze punts de diferència, 65-80.