Esports Bàsquet 05/02/2012

El Fiatc Joventut fa la pitjor anotació de la temporada a Múrcia (76-54)

Els de Salva Maldonado no han ofert una bona imatge a Múrcia i s'han vist superats pel que fins ara era el cuer de la Lliga Endesa

Eulis Báez i David Barlow.

MúrciaMal partit del Fiatc Joventut a Múrcia. Els catalans no s'han trobat còmodes en cap moment i han acabat rebent una derrota contundent a la pista del que fins aquest migdia era el cuer de la Lliga Endesa.

Tan sols Eulis Báez i David Jelínek han estat al nivell que s'espera d'ells, mentre que la resta de l'equip, en especial Pooh Jeter (0 punts i tan sols un tir intentat en 18 minuts), no han ajudat massa. Per part murciana els dos millors jugadors han estat l'aler Ime Udoka, amb 12 punts, i James Augustine, amb 13 punts i 23 de valoració ha estat el pal de paller dels homes d'Óscar Quintana, que ha debutat amb triomf a la banqueta de l'Ucam.

La Penya no s'ha trobat gens bé i al descans tan sols ha anotat 23 punts (14+9). Això ha pesat molt durant la segona meitat, tot i que al final del tercer quart els badalonins només anaven onze a sota (55-44). En els darrers deu minuts els de Maldonado no han estat gens encertats i han encaixat un parcial final de 21-10 que ha deixat la diferència en vint-i-dos punts, 76-54.