BÀSQUET
Esports Bàsquet 14/06/2013

El Lucentum d'Alacant no té els diners necessaris per jugar a l'ACB

La competició ha donat com a data límit aquest divendres perquè el club aporti 1,8 milions d'euros

Ara
1 min
Plantilla del Lucentum Alacant

BarcelonaEl Lucentum d'Alacant no té els diners necessaris per jugar la propera temporada a l'ACB, tal i com ha anunciat aquest divendres Mariano Postigo, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Alacant i regidor del bàsquet Lucentum.

L'ACB ha fixat aquest divendres com a data limit perquè el Lucentum aporti els 1,8 milions d'euros del fons d'ascens i descens com a condició indispensable perquè el club pugui jugar la Lliga Endesa 2013-2014.

Postigo ha explicat que "és trist que el club perdi en els despatxos el que va guanyar en la pista per falta de recolzament institucional i empresarial", i ha assenyalat que aquesta institució no pot aportar més de mig milió d'euros al Lucentum. A més, el regidor del club, se sent "dessolat" quan veu que altres ciutats "a les quals Alacant no té res a envajar" sí tenen bàsquet ACB. També ha criticat la postura adoptada per la Diputació d'Alacant ja que la seva presidenta, Lluïsa Pastor, ha dit que el seu deure és "fomentar l'esport base i no el professional".

El regidor d'esports ha lamentat el plaç que l'ACB ha donat al Lucentum per aportar els diners necessaris i confirmar la seva participació en la Lliga, ja que l'equip alacantí, va confirmar el seu ascens esportiu el 6 de juny. "És com si no vulguessin que entri ningú més a la competició", ha conclòs.

stats