EUROLLIGA: FINAL FOUR
Esports Bàsquet 06/05/2011

El Maccabi escombra el Reial Madrid i jugarà la final (82-63)

El Reial Madrid no ha pogut superar la gran defensa dels israelians que han tancat molt bé el rebot i han aprofitat molt al pivot Schortsanitis

David R. Jover
Jeremy Pargo controla una pilota davant Sergio Rodríguez i Felipe Reyes.

Palau Sant JordiNo hi ha hagut cap sorpresa. Si és que algú hi confiava. El Madrid de Lele Molin ha dit adéu al somni de jugar la final de l'Eurolliga després de caure amb claredat contra el Maccabi Electra. El conjunt madrileny només ha estat en el partit durant vint minuts, però a la segona part ha desaparegut.

De la mà de Pargo en la conducció i Eidson i Schortsanitis en l'anotació, el conjunt israelià ha marxat en el marcador per deu punts en el tercer quart (53-43) i ja s'ha vist qui estava més entonat i tenia més ganes de vèncer.

En el darrer quart la tònica ha seguit sent la mateixa i poc a poc el Maccabi s'ha anat cruspint el Reial Madrid, que es feia petit per moments. La diferència ha crescut cada minut i ha arribat a ser de vint-i-tres punts, 79-56, al 37' de partit.

Els darrers instants només han servit per a què el Madrid reduís diferències, però el guanyador de la segona eliminatòria era ben clar. Al final, dinou de diferència (82-63). El gran partit de Felipe Reyes, 15 punts i 14 rebots, no li ha servit de res al Reial Madrid, que ha trobat a faltar a Tucker, Mirotic i Sergio Rodríguez.

El Maccabi, doncs, torna a una final tres anys després de disputar la darrera la temporada 2007-2008.