ACB
Esports Bàsquet 30/01/2011

Un Assignia Manresa sense Gladyr rep un Reial Madrid en ratxa

Jaume Ponsarnau haurà de fer mans i mànigues per poder plantejar el partit davant un Reial Madrid que cada cop va a més en ACB i en Eurolliga (12:30, Canal 33)

Redacció
1 min
Larry Lewis avança amb la pilota al partit d'ahir.

ManresaAixí, mentre els blancs liderats per Sergio Llull (format a les files manresanes) estan en plena ascensió, el Manresa segueix tercer per la cua i acumulant xacres.

L'últim a lesionar-ha estat Sergiy Gladyr, que estarà tres setmanes de baixa. Tampoc estarà Alfons Alzamora, una baixa que com en els últims partits serà suplerta pel jove Pierre Oriola, que tindrà el al·licient d'intentar frenar un dels nous sostres de la lliga, l'eslovè Mirza Begic, en el partit del seu debut. D'altra banda, el tècnic del conjunt manresà, Jaume Ponsarnau recuperarà a jugadors que arrossegaven molèsties com Dani López, Jordi Grimau i Álex Hernández.

Més enllà de les lesions, Ponsarnau té clar que, tal com arriben els dos equip, guanyar el Madrid és missió gairebé impossible. "El Madrid és un dels millors equips d'Europa, que té molts desequilibris, avantatges i punts forts respecte a nosaltres. Tenim difícil la victòria, però no es pot sortir a un partit sense voler guanyar", ha afirmat. La clau per no posar-se'l difícil als de Messina és triple, segons Ponsarnau. "Imposar les nostres tres erres: rebot, ritme i rigor".

El tècnic manresà creu a més, que la lesió de Gladyr és un important contratemps: "Teníem la sensació que podíem fer un pas endavant a nivell de treball però amb la lesió de Sergiy seguim sense treballar com volem", ha lamentat.

stats