NBA
Esports Bàsquet 09/02/2013

Marc Gasol, líder en el triomf dels Grizziles contra els Warriors (99-93)

Ricky Rubio, ja del tot recuperat de la seva lesió al genoll, ha brillat amb els Timberwolves, que han perdut a casa davant els Knicks (94-100)

Efe / Ara
2 min
Marc Gasol ha aconseguit una bona actuació contra els Warriors / KEVIN C. COX / GETTY IMAGES

Houston / BarcelonaEl pivot català Marc Gasol s'ha convertit aquest dissabte en el líder dels Grizzlies de Memphis, que han guanyat per 99-93 els Warriors de Golden State. Gasol, no només ha estat el líder en estadístiques, sinó que ha imposat el seu caràcter perquè l'equip reaccionés i a més també ha aportat els punts decisius.

El jugador de Sant Boi ha aconseguit un doble-doble de 20 punts, inclosos sis de decisius en la recta final del partit i 11 rebots en els 36 minuts que ha disputat i els Grizzlies han tallat la ratxa de dues derrotes consecutives. Gasol ha anotat 9 de 14 tirs de camp i 2 de 2 des de la línia de personal, set dels 11 rebots han estat defensius, ha repartit cinc assistències i ha recuperat una pilota.

El pivot internacional català també ha guanyat el duel individual que ha mantingut amb l'australià Andrew Bogut, que no ha pogut convertir-se en el factor guanyador per als Warriors, ja que s'ha quedat amb 7 punts, ha capturat sis rebots i ha repartit dues assistències.

Ricky Rubio ha tingut la missió de fer de director de joc amb els Timberwolves, i el base català ha brillat una vegada més amb les seves genialitats, en el partit més complet que ha realitzat des que s'ha recuperat de la greu lesió de genoll. Tot i això, una gran actuació de Carmelo Antony ha impedit que Rubio celebrés un triomf davant els Knicks, que s'han imposat a domicili (94-100).

Rubio ha tornat a mostrar tota la màgia que té en el seu joc i ha demostrat que cada vegada està més recuperat a nivell físic, anímic i de confiança. El jugador del Masnou ha aconseguit un altre doble-doble, aquesta vegada de 18 punts, la seva millor marca de la temporada, a més d'11 assistències, però a més també ja ha jugat 39 minuts.

Pel que fa a Víctor Claver, tot i que aquesta vegada els Trail Blazers han perdut per 118-103, el jugador valencià ha mostrat els progressos que ha fet com a professional i ha disputat 23 minuts. Claver ha aportat cinc punts, ha capturat cinc rebots, ha donat una assistència, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

stats