All Star NBA

Marc Gasol: "He mirat al Pau com mai l'havia mirat"

El jugador dels Memphis Grizzlies admet que s'ha emocionat en el salt inicial amb el seu germà Pau

El pivot català Marc Gasol ha assegurat que en l'emotiu salt inicial del Partit de les Estrelles que ha protagonitzat al costat del seu germà gran, l'ha mirat "com mai l'havia mirat".

Encara que el Marc ha guanyat el partit, ja que la Conferència Oest ha superat a la de l'Est per 158 a 163, ha sigut el Pau qui s'ha emportat la pilota en un salt molt especial per ser la primera vegada en la història del Partit de les Estrelles que dos germans sortien com a titulars. "He mirat al Pau com mai l'havia mirat, perquè habitualment estic pensant en altres coses, en coses del partit. Però veus al teu germà davant teu i és especial, molt emocionant", ha valorat el jugador dels Memphis Grizzlies en declaracions als periodistes a la zona mixta.

Segons el mitjà dels Gasol, el motiu pel qual ha perdut el salt davant el jugador dels Chicago Bulls és que ell "només pensava a saltar molt perquè la foto sortís bé, i el tio ha sortit ràpid" i no l'ha deixat endur-se la pilota. "En el salt m'ha empès", ha assegurat.

Una experiència en què se li han passat "tantes coses pel cap alhora", i que Marc ha valorat molt positivament per tots els seguidors que han volgut compartir un moment tan especial per a la família Gasol, que s'ha traslladat a les grades del Madison Square Garden per donar suport als dos germans.

"Veure a tanta gent contenta i emocionada per nosaltres és realment bonic, ens agrada molt", ha afirmat el jugador nascut a Sant Boi, referint-se a "companys, entrenadors, amics i persones de més enllà del bàsquet". "No em veig res especial com per a tota l'atenció que m'esteu donant però m'alegro molt -ha afegit- perquè crec que el bàsquet s'ho mereix. És un esport que ha anat creixent amb els anys gràcies sobretot a gent com Pau, i que va passant de generació en generació".

El mitjà dels Gasol ha afirmat que aquest partit, on "tots els moments eren bonics", se li quedarà "gravat a la memòria". "Espero que animi a molts nens a jugar a bàsquet. A mi ningú m'hauria dit fa molts anys quan vaig venir a veure al Pau per primera vegada que seria aquí, i aquí estic", ha conclòs.