Esports Bàsquet 16/11/2015

Marc Gasol, clau en la recuperació dels Grizzlies

Marc Gasol, contra els Timberwolves / BRAD REMPEL / REUTERS

HoustonMarc Gasol ha tornat a estar present en el joc individual i d'equip dels Grizzlies, que han aconseguit la segona victòria consecutiva i han deixat enrere la ratxa de quatre derrotes seguides.

Gasol ha tornat a tenir protagonisme en el joc interior dels Grizzlies que de visitants han guanyat per 106-114 els Timberwolves, que han seguit per quart partit consecutiu sense Ricky Rubio, baixa per lesió.

Gasol ha aconseguit 16 punts que l'han fet ser el tercer màxim encistellador de l'equip, empatat amb Mario Chalmers. El base ha jugat 37 minuts en què ha anotat 7 de 10 tirs de camp i 2 de 2 des de la línia de personal, i a més, ha capturat set rebots –inclosos sis de defensius–, ha donat quatre assistències, ha posat dos taps i ha perdut quatre pilotes.

Rubio, que en principi es pensava que l'estrebada muscular a la cama esquerra no revestia cap problema, no s'ha pogut recuperar i ja porta quatre partits sense jugar.